BoBat

open
× diensten merken over ons contact

OVER ONS


Beste lezer, mijn naam is Tim De Rick. Water is al van klein af aan een passie. Alles begon met een Bloso zeilkamp te Nieuwpoort. Daarna vond ik al snel m’n weg in het wedstrijdzeilen: eerst bij de Spirouclass waarna de overstap volgde naar de Europeclass. Daarnaast voerde ik regelmatig met de RIB (Zodiac futura, Zodiac pro 470, Zodiac Pro Open 650).

Een andere passie is techniek. Ik koos dan ook voor een technische opleiding in het secundair: Industriële wetenschappen. Ik vervolgde deze opleiding aan de AP-Hogeschool te Antwerpen met de specifieke richting onderhoudstechnologie.

Het begon met het onderhoud van onze  buitenboordmotor, waarna ik me langzaam verdiepte in de technologie van buitenboordmotoren. Ook graafde ik dieper in de reglementering. Dit zowel in de nautische reglementen als de telecom- en mobiliteitsprocedures.

Naast watersport en techniek heb ik nog een passie: restauratie van oldtimertractoren. Via deze hobby heb ik ervaring kunnen verwerven in de techniek van de verbrandingsmotoren en carrosseriewerk.

In mijn vrije tijd ben ik actief vrijwilliger in het Race & Rescue team waarbij we watersportieve evenementen ondersteunen met de RIB. Dit zowel op de binnenwateren als op zee.

Deze kennis en ervaring wil ik delen met watersporters, zo is BoBat onstaan!

U kan mijn volledig CV raadplegen via linked-in