Rompbehandelingen

Heeft de romp van uw boot dringend nood aan kleine of grotere herstellingen? Bent u de overmatige aangroei beu? Wilt u de romp van uw boot een frisse (her)schilderbeurt geven, maar laat u dit liefst professioneel doen?

U kan hiervoor bij ons terecht. Wij staan garant voor een perfect resultaat met een scherp oog voor detail. Met jarenlange ervaring en gedegen opleidingen beheersen wij het vak tot in de puntjes. Bij ons kunt u rekenen op het professioneel aanbrengen van topkwaliteit antifouling. Wij maken gebruik van tweecomponenten antifouling van International, wat de hechting en effectiviteit ten goede komt. Hierbij volgen we altijd nauwgezet de voorgeschreven richtlijnen per product.

Ook polyester herstellingen voeren wij uit met precisie. Dit kan gaan over een eenvoudige ruwe herstelling, wat budgetvriendelijker is en afhankelijk van de toepassing van de boot ook prima voldoet. Maar we kunnen ook een complete herstelling uitvoeren, waardoor u achteraf niet meer ziet waar de schade zich bevond. Wij schuren in dat geval manueel om de nodige precisie te waarborgen. Uw boot is bij ons in bekwame handen.

Klik gerust verder in onze projecten om enkele mooie voorbeelden te bekijken.